Rond, Toog, Ovaal, Punt, Schuin kortom een speciale vorm van raam

Shutters zijn de perfecte zonwerende en isolerende raamdecoratie voor iedere speciale vorm van raam, Wij bieden u de ideale oplossing. Geheel voor u op maat gemaakt, perfect passend in uw raam en geïnstalleerd door onze vakmensen.

Er zijn vele mogelijkheden, zoals plaatsing op uw raam, in de nis  binnen de muuropening,  of op de dag ook wel op de muur genoemd. 

Onze specialisten komen graag vrijblijvend bij u langs om u hier vakkundig over te adviseren. Onze shutters versterken de speciale vorm van uw raam in de meest gunstige vorm en u zult versteld staan van het verbluffende effect!

Dakramen en draaikiepramen 

Op maat gemaakte shutters voor in uw dakraam, b.v. Velux of Fakro of voor op uw draaikiepraam nodig? Geen probleem!

Wij hebben een speciaal dakraam frame dat in uw dakraam past.

Plaatsing op uw kiepraam is ook mogelijk als uw kiepraam b.v. ver buiten uw nis valt. Wij bekijken graag met u ter plaatse wat de mogelijkheden zijn en zorgen ervoor dat de shutters de voordelen van uw draaikiepraam niet beperken. Voor uw shutter op het kiepraam kunnen wij zowel uw eigen klink verlengen door een langere stift te plaatsen of u heeft de keuze een nieuwe platte raamkruk te laten installeren.

 

Railsystemen:

Vouw- en /of schuifrail.

Wij leveren ook shutters met zowel vouw - en of schuifrailsystemen. Is bijvoorbeeld uw raam breder dan 250 cm zoals bij een schuifpui, dan kan het wenselijk zijn om uw shutters ook op een dergelijk railsysteem te plaatsen. Bij een vouwrailsysteem heeft u boven en onder een rail zodat u uw shutters als een harmonica weg kunt vouwen. Bij een schuifrailsysteem heeft u boven en onder een dubbele rail en schuiven de schutters langs elkaar weg.

Shutters worden ook vaak gebruikt om kastwanden te realiseren en bieden een goede ventilatie voor uw kostbare inhoud. Ook kunt u ervoor kiezen dat bijvoorbeeld het onderste gedeelte van uw shutters solide is, of wel dicht en alleen in het bovenste gedeelte lamellen geplaatst zijn.

En wat denkt u van shutters als room-devider? Gemaakt op welke maat u wenst.

aanbevolen door
  1. SBS
  2. Wonen.nl
  3. Excellent
  4. Stijl & Allure
  5. VT Wonen
  6. Woonwijzer