Verfkleuren
 1. Kleur 1

 2. Kleur 2

 3. Kleur 3

 4. Kleur 4

 5. Kleur 5

 6. Kleur 6

Beitskleuren
 1. Kleur 1

 2. Kleur 2

 3. Kleur 3

 4. Kleur 4

 5. Kleur 5

 6. Kleur 6

Kwaliteit verf- en beitsafwerking.

 

Wanneer we onze klanten om “feedback” vragen, blijkt naast onze prijs en service vooral ook de kwaliteit van de verf- en beitsafwerking van onze shutters een belangrijke factor te zijn.

We kunnen u standaard een breed assortiment verftinten aanbieden gebaseerd op de klassieke RAL-kleuren) bieden en teen groot aantal beitskleuren.

Eén van de redenen waarom de kwaliteit van de verf- en beitsafwerking van onze shutters zo veel wordt geprezen is de hoge mate van handmatige afwerking tijdens het productieproces en de strikte controle hierop gedurende dit gehele proces.

Spatwaterproof,  het kenmerk van Aqualine shutters,

De Aqualine shutters zijn zeer geshikt voor vochtige ruimtes, sterker nog, deze shutters zijn het beste toe te passen in de badkamer! De Aqualine shutters worden gemaakt van van eeen kwalitatief hoogwaadig kunststof.

De Aqualine shutters kunnen ook op speciale raamvormen of draaikiepramen worden geplaatst. Kortom, de ideale raamdecoratie voor natte ruimtes.

 

Gebruik de JASNO app.

 

Twijfelt u over de keuze, dan kunt u de JASNO app gebruiken. (beschikbaar in de App store (Apple)  en Google Play store (Android)

- Zelf gemaakte foto's gemakkelijk voorzien van shutters of blinds.

- Voorbeelden bekijken van gerealiseerde projecten.

 

 

 

 

aanbevolen door
 1. Excellent
 2. SBS
 3. Wonen.nl
 4. Stijl & Allure
 5. VT Wonen
 6. Woonwijzer