Oplossingen en mogelijkheden.

Standaard maten bestaan niet als u op zoek bent naar een mooie shutter. Dagelijks stellen klanten de volgende vragen: 

Ik heb kiepramen zijn shutters mogelijk?  Kan het in een badkamer ook geplaatst worden?

Met 10 jaar ervaring weten wij precies waar wij op moeten letten en kunnen wij u perfect uitleggen wat de beste keuzes zijn voor uw woning.

Niet voor niets hebben wij al vele jaren positieve referenties

Klanten stellen het op prijs dat wij nog echt de tijd voor hen nemen.

Neem contact met ons op. Wij geven u graag gratis advies.

Verschillende houtsoorten

Om u de beste keuze te geven! Bieden wij u maar liefst 6 verschillende houtkeuzes met dezelfde kwaliteit, maar iedere houtsoort heeft zijn eigen nerfstructuur en daardoor een unieke uitstraling. 

U kiest de houtsoort die het beste bij uw interieur past! Voor badkamers, spa ruimtes en binnenzwembaden hebben we overigens ook shutters die geschikt zijn voor natte ruimtes.

Zoekt u echter naar een exclusieve shutter uiteraard eveneens van topkwaliteit dan kunnen wij u de “Kelly Hoppen” shutters aanbieden, architectuur ten top! Hiervoor verwijzen u beleefd naar het shutteroverzicht op onze site alwaar wij u meer zullen vertellen over het bijzondere design van deze shutters.

Verschillende shutter opties

Shutters bestaan al honderden jaren. Shutters kunnen dienen als binnen- of buitenluiken. Buitenluiken hebben vaak een vaste lamel, hier wordt een andere houtsoort voor gebruikt.

Onze specialiteit is het plaasten van binnenluiken. Shutters zijn niet alleen sfeervol maar geven ook ruimte. Door de draaibare lamellen van de shutters speelt u met licht.

Shutters zijn perfect als zonwering. In een handomdraai houdt u de zon binnen of buiten. 

In hoeverre u het raam wilt bedekken met shutters is aan u. Cafe Style bedekt het raam maar gedeeltelijk. Shutters op een kiepraam plaatsen kan ook. De shutters worden dan op het raam zelf gemonteerd.

Heeft u bijvoorbeeld tuindeuren dan kunt u kiezen om meerdere luiken aan elkaar laten scharnieren, zodat u ze weg kunt klappen naar een of twee kanten. Bij bredere glaspartijen kan een railsyteem worden gekozen. Zie het "shutteroverzicht' voor meer informatie.

 

 

 

Prettig en probleemloos

Onze doelstelling is dat uw “shutterzoektocht” eenvoudig, prettig en probleemloos verloopt. Er zijn veel factoren die u moet overwegen bij het kopen van shutters en daarom nemen wij alle tijd voor u om deze met u door te nemen en u hierin goed te adviseren en te begeleiden zodat u volledig tevreden zult zijn over het eindresultaat van de shutters.

Neemt u derhalve de tijd om de informatie over onze shutters op de site goed door te lezen. Natuurlijk willen wij het liefst dat u ervoor kiest om met ons samen te werken en het staat u altijd ook vrij om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen als u vragen heeft of advies nodig heeft. U kunt ons per e-mail foto’s van uw ramen opsturen, zelfs al bent u nog niet zover dat u de shutters concreet gaat bestellen maar op voorhand graag wilt weten waar u aan toe zou zijn. Wij maken voorts voor u dan een ontwerpadvies en bijbehorende prijsopgave, rekening houdende met uw eventueel voorafgaand aan ons doorgegeven budget.

FSCFSCFSCFSCFSCFSCFSCFSC

aanbevolen door
  1. Excellent
  2. SBS
  3. VT Wonen
  4. Stijl & Allure
  5. Woonwijzer
  6. Wonen.nl