Wat is nu het onderscheid in shutter leveranciers?

Wij van Shutters Direct houden alles in eigen beheer en zijn van mening dat vakkundig advies vooraf, helderheid in prijzen en uitstekende service te allen tijde voorop moet staan. Dat is voor ons het allerbelangrijkste naast topkwaliteit in shutters uiteraard.

We beseffen heel goed dat de aankoop van shutters een grote investering is voor iedereen en daarom verdient u ook het beste advies en topkwaliteit tegen een faire prijs. 

Inmiddels hebben wij al in geheel Europa shutters mogen leveren en installeren al waar we zeer trots op zijn . Bovendien zijn wij exclusief leverancier van de nieuwe, unieke collectie "Designer Shutters" , de allernieuwste “must-have” onder de shutters ontworpen door  Engelse interieurontwerpsters.

Het Shutters Direct Team

Buiten het feit dat we binnen ons team allemaal even enthousiast zijn over onze shutters aanbieding ,  willen we dat u dit ook bent dan wel wordt. Alles wordt in eigen beheer gehouden en dat is vooral belangrijk voor het goede verloop van uw order. Van inmeting, advies tot aan uiteindelijke installatie. Communicatie is ons sterke punt. We houden u tijdens het gehele proces continu op de hoogte van de gang van zaken.

All in one pakket 

De prijs van de shutters wordt bepaald op basis van breedte x hoogte x de meterprijs van de houtkeuze van uw shutter.  Deze prijzen zijn inclusief inmeten, installeren en BTW.  Gemakkelijk te berekenen en geen verrassende meerprijzen.

Ook de montagebalken en beslag zijn in de prijs inbegrepen, u heeft geen extra kosten.

Onze service en shutters aanbieding

Wij willen dat u onze shutters kiest voor uw woning. Wij zullen er alles aan doen u 100% tevredenheid te garanderen.

Shutters Direct – Dé shutterspecialist met het beste “all Inclusive” aanbod

aanbevolen door
  1. Stijl & Allure
  2. SBS
  3. VT Wonen
  4. Woonwijzer
  5. Excellent
  6. Wonen.nl