Lak- en beitskleuren
 1. Kleur 1

 2. Kleur 2

 3. Kleur 3

 4. Kleur 4

 5. Kleur 5

 6. Kleur 6

Beitskleuren
 1. Kleur 1

 2. Kleur 2

 3. Kleur 3

 4. Kleur 4

 5. Kleur 5

 6. Kleur 6

Populair onbehandeld
 1. Kleur 1

 2. Kleur 2

 3. Kleur 3

 4. Kleur 4

 5. Kleur 5

 6. Kleur 6

Kwaliteit verf- en beitsafwerking.

 

Wanneer we onze klanten om “feedback” vragen, blijkt naast onze prijs en service vooral ook de kwaliteit van de verf- en beitsafwerking van onze shutters een belangrijke factor te zijn.

We kunnen u standaard een breed assortiment wittinten (o.a. geïnspireerd op het merk Farrow & Ball en gebaseerd op de klassieke RAL-kleuren) bieden en tevens een groot aantal beitskleuren.

Eén van de redenen waarom de kwaliteit van de verf- en beitsafwerking van onze shutters zo veel wordt geprezen is de hoge mate van handmatige afwerking tijdens het productieproces en de strikte controle hierop gedurende dit gehele proces.

Krasbestendig, Vochtwerend, UV-bescherming.

Uw binnenshutters worden met een aantal verschillende lagen krasbestendige verf of beits gespoten.

De vochtwerende lak zorgt ervoor dat shutters ook geplaatst kunnen worden in vochtige ruimtes zoals badkamers, wellness ruimtes en binnenzwembaden. Shutters mogen niet direct in contact komen met water maar tegen condensvorming zijn ze zeker bestemd.

Speciaal voor ruimtes waar steriele raambekleding vereist is, is het ook mogelijk de shutters te laten behandelen met "hygienilac".

UV-bescherming: Shutters zijn allereerst bestemd als zonwering en moeten goed tegen het felle zonlight bestendig zijn.

Wij geven u 3 jaar fabrieksgarantie.

Kies uw kleur.

 

Onze shutters zijn standaard verkrijgbaar in een eindeloos palet aan kleur en beits op maat: Dit is uniek voor Shutters Direct.

Kiest u een kleur buiten dit assortiment is dat voor ons ook geen enkel probleem. U levert ons de kleur aan en vervolgens sturen wij dit voor u door naar de fabriek. Wij laten de verf door professionals mengen en spuiten op een kleine shutterlamel dat we daarna naar u toesturen, zodat u kunt controleren of het de juiste kleur is. Pas na uw accoordbevinding wordt er overgegaan wordt tot productie.

Juist deze service maakt ons zeer populair bij het grote aantal binnenhuisarchitecten dat met ons samenwerkt bij het ontwerpen en installeren van shutters voor hun klanten. Onze shutters zijn dus leverbaar in elke kleur die u maar wilt. We brengen voor deze optie echter wel een toeslag van 15% in rekening.

 

 

aanbevolen door
 1. VT Wonen
 2. Wonen.nl
 3. SBS
 4. Excellent
 5. Stijl & Allure
 6. Woonwijzer