Uw design

Onze jaloezieën zijn gemaakt van Basswood of Paulowniahout. Een mooie collectie waar we trots op zijn.

U heeft diverse keuzes om geheel uw eigen jaloezie samen te stellen. Kiest u voor strak gelakt hout of hout met een nerf in een mooie beitskleur. 

Verder heeft u verschillende opties in lamelmaat 25,35, 50 en 63 mm evenals koord of ladderband. U kunt kiezen uit diverse kleuren ladderbanden, verkrijgbaar in twee breedtematen.

Al onze jaloezieën worden geleverd met een houten bovenlijst, ook wel een kooflijst genoemd.  U kunt ook bij een aantal van onze jaloezieën zelf kiezen aan welke kant u de bedieningskoorden wenst.

Dit zijn de finishing touches. Laat u inspireren in onze fotogalerij.

Brighton - basic collection

De Brighton Collectie is onze basiscollectie, deze collectie biedt u een goede kwaliteit jaloezie tegen een geweldige prijs. U heeft de keuze uit negen kleuren: zwart, wit, crème en diverse gebeitste houttinten. Deze kunnen indien u wenst ook geleverd worden met een geheel bijpassende kleur ladderband. De breedtemaat van het band/tape bij een 50 mm lamelmaat is standaard 38 mm, de breedtemaat van het band bij een 35 mm lamelmaat is standaard 25 mm. Binnen deze collectie kunnen wij houten jaloezieën leveren tot een totale breedte van 2400 mm en lengte (hoogte) van 2700 mm.

Burlington en Vermont Collection

Onze Burlington en Vermont Collectie bestaan uit een verfijnde en uitgebreide collectie houten jaloezieën met een zeer groot assortiment aan kleuren en beitssoorten, zoals bijvoorbeeld een keuze uit erg mooie high-gloss / hoogglanslakken. Keuze uit de volgende lamelbreedtes: 25 mm, 35 mm , 50 mm, maar ook zeer bijzonder binnen deze collectie is de lamelbreedte 63 mm waarmee u de "shutterlook" kunt realiseren. Leverbaar met koordjes of met ladderband/tape en u bepaalt zelf aan welke zijde u de bedieningskoorden wenst.

Premium Collection

Onze premium collectie houten jaloezieën gemaakt van het Paulownia hout heeft een mooie subtiele houtnerf en is afgewerkt met een krasvaste, vocht - en UV bestendige meubellak. U kunt kiezen uit verschillende wittinten en beitskleuren. De koordjes lopen aan de voor - en achterzijde van elke lamel in plaats van door gaatjes midden in de lamel, ook wel privacy uitvoering genoemd. Een betere kwaliteit houten jaloezieën vindt u niet, zeker niet voor deze prijs. Shutters Direct - niet alleen uw leverancier van topkwaliteit shutters maar ook van topkwaliteit houten jaloezieën, professioneel ingemeten en geïnstalleerd.

 

aanbevolen door
  1. Stijl & Allure
  2. SBS
  3. Wonen.nl
  4. Excellent
  5. VT Wonen
  6. Woonwijzer